Dos equips del CT Cubelles "Fornet de la Platja" es classifiquen per la fase final del Campionat de Catalunya per Comarques

Bona temporada dels equips de competició del CT Cubelles "Fornet de la Platja" que han aconseguit dos primeres posicions, que donen el pas a la fase final del Campionat de Catalunya per Comarques, tres segons llocs i un tercer com a classificacions més rellevants.
L'equip Júnior masculí, que és l'actual sots-campió ja que l'any passat va arribar a la final on va caure amb el CT Lleida, ha tornat a classificar-se amb autoritat com a primer de grup, aconseguint més de 10 punts d'avantatge sobre el segon classificat. Encara no s'ha fet el sorteig de la fase final i no sabem com quedarà el quadre i amb qui i on jugaran.
L'altre equip que ha aconseguit la classificació per la fase final, és l'Infantil masculí "B". Ha estat una de les sorpreses agradables de la temporada, doncs aquest equip està format íntegrament per jugadors de primer any i reforços de l'equip Aleví. Al igual que l'equip Júnior encara no s'ha fet el sorteig.
La resta d'equips també han tingut actuacions destacades. Els dos Alevins, femení i masculí, han quedat segons de grup, al igual que el Cadet masculí. L'Infantil "A" ha finalitzat tercer, i els Benjamins, que debutaven aquest any han quedat últims guanyant quatre partits.
Pel que fa a la vessant social, ja s'ha tancat la inscripció del III Open Social de Primavera amb una quarantena de jugadors, que es disputaran el trofeu.
La competició s'inicia el proper dissabte 19 de maig. Els quadres i ordre de joc es podran consultar a la web del Club.