L’equip Infantil masculí del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” supera la primera ronda del Campionat de Catalunya

El passat dissabte, l’equip Infantil masculí del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” disputava a Cubelles la primera ronda del Campionat de Catalunya per Equips “A” Coure Trofeu JA Samaranch 2012 i superava el CN Sant Andreu per un ajustat 4 a 3.
A la finalització dels partits individuals els cubellencs dominaven el marcador per 3 a 2, gràcies als punts de Gerard Bellod, Aitor Vazquez i Nil Valverde. El punt definitiu que donava el passi a la ronda de quarts de final el van guanyar Carlos Van Tuijl i Aitor Vazquez fent parella al dobles. Cal destacar la determinant actuació d’un dels nostres jugadors, l’Aitor Vazquez, que tot i estar jugant la Lliga Comarcal en l’equip “B” del Club, guanyava els 2 partits que va disputar i que a la fi servirien per a la classificació de l’equip per la següent Ronda.
El proper dissabte es desplacen a les pistes del CT Cerdanyola. En cas de guanyar es classificarien per les semifinals, i si perdessin jugarien pel 5è a 8è classificats.
Pel que fa a la Lliga Comarcal, l’Infantil “A”, molt mermat per les baixes per motius del carnaval, va rebre el SE Corbera i perdia per 0 a 5. Destacar el debut del Sergi Estarlich, jugador de l’equip “B”, que degut a les nombroses baixes d’aquest cap de setmana va tenir l’oportunitat de debutar amb l’equip “A”, fent un molt bon paper i jugant un disputadíssim partit en el que va estar a només 2 pilotes de guanyar-lo.
El Benjamí, l’Infantil “B” i el Júnior van haver de suspendre els partits per manca de jugadors, ja bé dels contraris o dels propis cubellencs que sortien al carnaval i comparses.
El proper cap de setmana, a banda de l’eliminatòria de l’equip Infantil al Campionat de Catalunya per Equips, disputen una nova jornada de la Lliga Comarcal l’Aleví femení que visitarà el CT Andrés Gimeno, l’Aleví masculí que s’enfrontarà al CT Vilanova com a visitant, i el Cadet masculí que rebrà el CT La Pobla de Claramunt.