L’Aleví masculí del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” es classifica per la final de consolació del Campionat de Catalunya per Equips “A” Bronze “Trofeu Manuel Orantes 2012”

L’equip Aleví masculí del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” va derrotar a domicili el CT Palau de Plegamans per un ajustat 3 a 4, aconseguint la classificació per la final de consolació del Campionat de Catalunya per Equips “A” Bronze “Trofeu Manuel Orantes 2012”.
A la finalització dels partits individuals el resultat era favorable pels cubellencs per 2 a 3. David Delgado, Roger Franco i Marc Torres guanyaven els respectius partits individuals. Només faltava un punt dels dos dobles en joc, i la parella formada per Marc Torres i Guillermo Ruiz sumaven el punt definitiu.
La final encara no te data per disputar-la, però el que si sabem segur és que es disputarà a Cubelles amb el CN Sant Andreu.
Pel que fa a la Lliga Comarcal, l’Aleví femení guanyava per 3 a 1 el SE Corbera. Irene Leva i Sara Martos als indivuals, i les mateixes fent parella sumaven els punts locals. Destacar també el debut de la Maria Gracia com a jugadora dels equips de competició del nostre Club, fent un molt bon paper i guanyant els seus primers jocs.
Els benjamins rebien dissabte el CT Andrés Gimeno i perdien per 0 a 5.
L’equip Cadet es va desplaçar al CT Sant Andreu de la Barca i aconseguia portar-se cap a Cubelles una disputada victòria per 2 a 3. Maxime Haegeman i Eric Soro als individuals i la parella Oriol Casanovas/Carlos Van Tuijl sumaven els 3 punts.
El proper cap de setmana inicia la seva participació al Campionat de Catalunya per Equips Infantils Masculins “A” Coure Trofeu J.A. Samaranch 2012, rebent el CT Sant Andreu.