L’Aleví masculí es classifica per les semifinals de consolació del Campionat de Catalunya

L’equip Aleví masculí del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” va aconseguir una important victòria que el classifica per les semifinals de consolació del Campionat de Catalunya per equips “A” Bronze “Trofeu Manuel Orantes 2012”.
L’eliminatòria es va disputar a les instal•lacions del CT Barcelona-Teià, i els cubellencs no van necessitar disputar els partits de dobles, ja que als individuals s’imposaven per un contundent 1 a 4. David Delgado, Guillermo Ruiz, Marc Torres i Roger Franco guanyaven els respectius partits individuals. El proper diumenge, disputaran les semifinals amb el guanyador de l’eliminatòria que enfrontava el Club Egara de Terrassa i el CT Palau.
Pel que fa a les fèmines de la mateixa categoria, van disputar la final de consolació degut a la retirada d’algun equip. Es van desplaçar a les pistes del CT Vic i van perdre per 3 a 1. Irene Leva va aconseguir l’únic punt de les cubellenques, tot i que la resta de partits van estar força igualats.
La resta d’equips que havien de disputar una nova jornada de Lliga Comarcal van haver de suspendre-la per la pluja de dissabte. No van poder jugar ni l’Infantil “A” i “B”, ni el Júnior, ni els benjamins.
El proper cap de setmana, la Federació ha marcat als calendaris de les diferents lligues jornada de descans. Tot i així, el CT Cubelles intentarà recuperar alguns dels partits suspesos.