Derrota de l’equip Júnior del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” al Campionat de Catalunya

Diumenge es va disputar al poliesportiu municipal la eliminatòria de quarts de final del Campionat de Catalunya per equips júniors masculins “A” bronze “Trofeu Lis Arilla” 2012 entre el Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” i el tercer cap de sèrie del quadre, el CT Vic.
Els cubellencs, capitanejats pel Edu Rodriguez, van estar a punt de donar la sorpresa, ja que a la finalització dels partits individuals el resultat era de 3 a 2 pels locals. Oriol Casanovas, jugador cadet que reforçava l’equip, va derrotar el número 1 visitant en un emocionant partit a tres sets de més de tres hores. Gerard Torres i Maxime Haegeman sumaven els altres dos punts. Només s’havia de guanyar un partits dels dos dobles per superar l’eliminatòria, però els cubellencs van pagar l’esforç fet als partits individuals i van perdre els dos dobles.
Pel que fa a la Lliga Comarcal de Catalunya, l’equip Júnior també va disputar dissabte una nova jornada, rebia el CT Pallejà i el guanyava per 3 a 2. Gerard Torres i David Gonzalez sumaven els punts individuals i fent parella aconseguien el tercer i definitiu punt.
Dissabte, l’equip Cadet disputava un derbi. Visitava el CN Sitges i es portava cap a Cubelles els cinc punts en joc. Oriol Casanovas, Sergi Cantero, Maxime Haegeman i Albert Vera guanyaven els respectius partits individuals i Casanovas/Haegeman el cinquè punt al dobles.
L’Infantil “A” va desplaçar-se diumenge al CT Pallejà on va aconseguir derrotar contundentment per 0 a 5 l’equip local. Albert Domingo, David Calvo, Alberto Molina i Gerard Carbonell guanyaven els respectius partits individuals, i Domingo/Carbonell el de dobles.
El proper cap de setmana l’Infantil “B” es desplaçarà al CT La Pobla de Claramunt, el Cadet rebrà el CE Vallpineda i l’Aleví masculí rebrà dissabte el CT Montbui a les respectives jornades de la Lliga Comarcal de Catalunya.
L’equip Aleví masculí també inicia la seva participació al Campionat de Catalunya per equips alevins masculins “A” bronze “Trofeu Manuel Orantes” 2012 visitant diumenge el CT Balaguer, segon cap de sèrie del quadre. No han tingut molta sort al sorteig els cubellencs. Pel que fa a l’Aleví femení, també participen al mateix campionat de Catalunya i es desplacen al CDT Belulla.