Debut amb derrota dels equips Aleví masculí i femení als respectius Campionats de Catalunya per equips alevins “A” Trofeu Manuel Orantes 2012

El passat dissabte l’Aleví femení es va desplaçar a les pistes del CDT Belulla per disputar la primera eliminatòria i va perdre per 5 a 0. Amb aquesta derrota hauran de conformar-se en continuar la competició lluitant per quedar entre el 9è i 16è classificat.
L’Aleví masculí, dissabte va disputar una nova jornada de Lliga Comarcal i diumenge disputava la primera ronda del Campionat de Catalunya per equips alevins “A” Trofeu Manuel Orantes. Pel que fa a la Lliga Comarcal, rebia el CT Montbui i perdia per un ajustat 2 a 3. Marc Torres i Roger Franco van aconseguir els dos punts locals. Diumenge, van haver de matinar per anar a jugar al CT Balaguer, segon cap de sèrie. Els cubellencs van estar a punt de donar la sorpresa, doncs a la finalització dels partits individuals el resultat era favorable per 2 a 3. David Delgado, Guillermo Ruiz i Roger Franco guanyaven els respectius partits individuals. Només calia sumar un punt més dels dos dobles en joc, però els jugadors cubellencs van acusar l’esforç dels partits individuals i van perdre els dos dobles. Destacar, el dobles Delgado/Ruiz que van caure al tie break de desempat. Ara tots dos equips alevins, masculí i femení, hauran de continuar lluitant per estar el més amunt possible entre el 9è i 16è classificats. A dia d’avui encara no es coneixen els rivals de la eliminatòria del proper cap de setmana.
L’equip Cadet i l’Infantil “B” van haver de suspendre els respectius partits de Lliga per falta de jugadors dels equips contraris.
La programació pel proper cap de setmana és:

Lliga Comarcal:
  •  Benjamí masculí, Real Club de Polo “A” vs CT Cubelles
  • Infantil “A”, CT Cubelles vs RCT del Turó
  • Infantil “B”, CT Cubelles vs CE Vallpineda
  • Júnior, CT Pineda-Gavà vs CT Cubelles
Campionat de Catalunya:
  • Aleví femení, quarts de final de consolació, CT Vic vs CT Cubelles
  • Aleví masculí, quarts de final de consolació, CT Barcelona-Teià vs CT Cubelles