Finalitza la primera fase de la Lliga Comarcal de Catalunya d’Equips de Club

El passat cap de setmana van disputar-se els darrers partits de la primera fase del Campionat de Catalunya per Comarques.
Les Benjamines del Club rebien el Reial Club Tennis Barcelona i empataven a dos. Maria Gracia i Ana Lizano derrotaven les dos primeres jugadores del Barcelona i sumaven els dos punts locals. Amb aquest resultat finalitzen terceres de grup. Un bon resultat pel primer any de competició d’aquestes joves jugadores.
Continuant amb fèmines, les Infantils, jugaven dissabte i diumenge. Tots dos encontres es van jugar a Cubelles i els van guanyar per 4 a 0. Aquests resultats confirmen la gran temporada d’aquest equip, que finalitzaran segones de grup. Dissabte el rival va ser el CT Vilafranca. Lidia Beltran, Irene Leva i Sara Martos als individuals i el dobles Beltran / Martos deixaven els 4 punts a Cubelles.
Diumenge, el rival era més dur, rebien el CT Andrés Gimeno, però el bon estat de forma de les cubellenques va fer que els 4 punts també es quedessin a casa. Lidia Beltran, Sara Martos i Clara Tous als individuals i el dobles Beltran / Martos sumaven els 4 punts.
Pel que fa a l’Infantil masculí, es jugaven a l’última jornada la primera plaça amb el CT Andrés Gimeno, com a visitants. El que guanyés quedava primer de grup i es classificava per la segona fase. No va poder ser, els cubellencs van perdre per 3 a 2. David Ciria i Javier Rubio guanyaven els respectius partits individuals. Izan Ballesteros va tenir opcions, però se li va escapar el partit al tie break de desempat. Aquesta derrota els situa com a segons de grup.
La classificació final de la primera fase de la resta d’equips és la següent:
  • Benjamí masculí 9è 
  • Aleví femení 4rt 
  • Aleví masculí 6è 
  • Cadet masculí 3r 
  • Junior masculí 3r 
Com que només els primers de cada grup tenen accés a la segona fase, aquest any el Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” no tindrà cap representant a les fases finals del Campionat de Catalunya per Comarques. Els dos equips Infantils ho han tingut a prop, i bona temporada també per les Benjamines, Cadets i Júniors.