L’Infantil femení juga la fase final del Campionat de Catalunya per Comarques

Finalment l’equip Infantil femení del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” es va classificar per la fase final del Campionat de Catalunya per Comarques com a primer de grup per davant del CT Vilanova i el CT Andrés Gimeno.
El sorteig les va aparellar amb el CT Les Sureres de Mataró, i la eliminatòria de quarts de final es va disputar al poliesportiu municipal de Cubelles, i tot i l’empat a dos del resultat final, les cubellenques van quedar eliminades pel còmput total dels jocs de la eliminatòria.
A la finalització dels tres partits individuals les cubellenques dominaven el marcador per 2 a 1 (Sara Martos i Clara Tous), però el partit de dobles queia de la banda de les mataronines, i deixava el marcador en empat a dos. El recompte dels jocs total de tots els partits era favorable a les visitants per només tres jocs de diferència que els hi donava el passi a les semifinals.
Tot i la derrota, les jugadores, pares i equip tècnic estan molt contents amb la gran temporada d’aquestes joves jugadores.
Pel que fa a les competicions socials, la classificació final del Social d’Hivern va ser la següent:

Grup 1 absolut

Campió: Esteban Ciria
Sotscampió: Angel Beltran

Grup 2 absolut

Campió: Jose Miguel Diaz
Sotscampió: Luis Tomas Lizano

Grup 3 absolut

Campió: Josep Sanjuan
Sotscampió: Javier Rubio

Grup 4 absolut

Campió: Maxime Haegeman
Sotscampió: Christophe Haegeman

Grup Manuel Orantes +40

Campió: Carles Cornado
Sotscampió: Edi Serrano

Grup Andrés Gimeno +50

Campió: Enric Martin
Sotscampió: Juan Manuel Merino

Grup Benjamí femení

Campiona: Laia Güixens
Sotscampiona: Maria Gracia

Grup Benjamí masculí

Campió: Alejandro Saiz
Sotscampió: Pol Fonts

Grup Aleví mixta

Campió: Carlos Sesma
Sotscampiona: Lidia Beltran

Grup Infantil masculí

Campió: David Ciria
Sotscampió: Javier Rubio

Continuant amb les competicions socials, el passat dissabte es va iniciar l’Open Social de Primavera “Memorial Francesc Melià” que arriba a la quarta edició. Un total de 12 participants en categoria femenina i 44 en la masculina competiran fins a principis de juliol.
Com a altres informacions, ja està oberta la inscripció per les activitats d’estiu que organitza el Club, com el ja tradicional Stage o les classes de tennis en grups reduïts a les tardes.
Finalitzant, dos jugadors representaran el Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” a partir del proper diumenge 2 de juny, al Campionat d’Espanya de Veterans que es disputa a Mallorca fins el dissabte 8 de juny. Fernando Marra a la categoria +45 i Jose Hinojosa a la de +40 i la de dobles conjuntament.