Ajustada derrota de l’Infantil masculí del Club Tennis “Fornet de la Platja” a la segona ronda del Campionat de Catalunya “Trofeu JA Samaranch”

L’equip Infantil va rebre dissabte passat la visita del GE i EG de Girona i va caure per un ajustat 3 a 4, que es va resoldre en el tie-break de desempat a l’últim partit de dobles.
A la finalització dels partits individuals els cubellencs perdien per 2 a 3, amb victòries del número 1, Oriol Casanovas, i el 3, Gerard Bellod. Amb aquest resultat advers, els locals se l’havien de jugar als partits de dobles. El primer dobles, format per Oriol Casanovas i Eric Soro, va caure pels cubellencs que igualaven a 3 l’eliminatòria. Al doble decisiu Gerard Carbonell i Gerard Bellod van començar guanyant el primer set, però l’esforç fet als partits individuals els va passar facturar i van acabar perdent el partit al tie-break de desempat del tercer set.
Amb aquesta derrota s’hauran de conformar en lluitar les properes setmanes per un lloc entre el 13è i el 16è.
Pel que fa als equips Alevins masculins, l”A” i el “B”, van jugar diumenge al Poliesportiu municipal encontres de la Lliga Comarcal. L’”A” rebia el CT La Pobla Claramunt i guanyava per 4 a 1 gràcies als punts de Iker Casanovas, Aitor Vazquez i Izan Ballesteros als individuals, i el dobles Aitor/Izan.
Pel que fa l’Aleví “B”, va derrotar el CT Vilafranca per 3 a 2. Marc Torres i Guillermo Ruiz als individuals, i David Ciria/Alex Font al dobles.
Els Cadets es van desplaçar al CT Sant Boi i van caure per 3 a 2. Alejandro Rodriguez i el dobles Noel Romero/Alejandro Rodriguez van aconseguir els dos punts.
El proper cap de setmana, tot i ser carnaval, la Federació ha marcat partits.
L’Infantil continua la seva participació al Campionat de Catalunya visitant el perdedor del Ciudad Diagonal o el CN Montjuïc. L’Infantil “B” es desplaçarà al CT Castellbisbal i el Júnior al CT Vilafranca tots 2 equips a la Lliga Comarcal.
L’equip Absolut de 3a categoria inicia la seva participació al Campionat de Catalunya “Trofeu JM Bofill” desplaçant-se diumenge al CT Olot.