L’equip Infantil del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” va iniciar la seva participació al Campionat de Catalunya

L’equip Infantil del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” va iniciar la seva participació al Campionat de Catalunya “Trofeu JA Samaranch” amb una ajustada derrota per 3 a 4 davant el CE Mas Ram de Badalona, quart cap de sèrie de la competició.
A la finalització dels partits individuals s’arribava amb un igualat 2 a 3. Gerard Bellod i Carlos Van Tuijl guanyaven els seus partits. Als dobles Eric Soro i Carlos Van Tuijl van fer el 3 a 3 i Oriol Casanovas i Gerard Bellod van estar a punt de donar la sorpresa, però el punt definitiu queia de banda dels Badalonins en un emocionant partit.
Amb aquesta derrota, a partir del proper cap de setmana, hauran de conformar-se lluitant per quedar en la millor posició possible entre el 9è i 16è.
Pel que fa a la Lliga Comarcal, l’Infantil “B” jugava diumenge a Cubelles davant el CT Sant Andreu de la Barca i perdia per 1 a 4. El punt local el va aconseguir Alberto Molina.
L’Aleví “A” un cop finalitzada la seva participació al Campionat de Catalunya tornava a la competició en la Lliga Comarcal, guanyant a domicili a les pistes del CE Les Moreres-Montbui, per un contundent 0 a 5. Iker Casanovas, Aitor Vazquez, Izan Ballesteros i David Delgado guanyaven els respectius partits individuals, i Iker i Aitor aconseguien el cinquè al partit de dobles.
Els Júniors continuen imbatuts. Diumenge rebien el C Tenismar i guanyaven per 3 a 2. Gerard Torres i David Gonzalez als individuals, i Juan Leva i Gerard Torres al dobles sumaven els tres punts cubellencs que els mantenen com a líders.
El proper cap de setmana l’Infantil “A” jugarà la fase de consolació del Campionat de Catalunya (9è al 16è) a casa amb el perdedor del GE i EG / Hispano Francès. L’Aleví “A” rebrà diumenge el CT La Pobla Claramunt i el “B” el CT Vilafranca a la Lliga Comarcal.
Els dos Cadets jugaran a fora, l’”A” al CT Sant Boi i el “B” al C Tenismar també a la Lliga Comarcal.