Nova victòria del Júnior del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” que el consolida a la primera plaça del seu grup de la Lliga Comarcal

Els Júniors cubellencs es van desplaçar diumenge a les pistes del CT Montbui i el van derrotar per un contundent 1 a 4. Gerard Torres, Juan Leva, Angel Beltran i el dobles Torres/Leva aconseguien els punts visitants. Amb aquesta victòria gairebé tenen assegurada la primera plaça de cara a la segona fase, tot i que encara resten jornades per disputar.
Pel que fa els Alevins, rebien a casa el Sicoris Club de Lleida i perdien per un ajustat 2 a 3. Els punts d’Aitor Vazquez i David Ciria no van ser suficients per superar la eliminatòria del Campionat de Catalunya “Trofeu Manuel Orantes”. Amb aquesta derrota els joves jugadors cubellencs s’hauran de conformar lluitant pel 7è o 8è lloc aquest dissabte al Poliesportiu Municipal amb un rival encara per determinar.
En la categoria Aleví femení, corresponent a la Lliga Comarcal, va disputar-se el derbi amb el CT Vilanova. Va haver-hi repartiment de punts, 2 a 2. Clara Tous i Irene Leva derrotaven les jugadores número 1 i 2 vilanovines respectivament.
El proper cap de setmana l’equip Aleví disputarà la darrera eliminatòria del Campionat de Catalunya “Trofeu Manuel Orantes”, disputant-se el 7è o 8è lloc. L’Aleví “B” visitarà el CT La Pobla Claramunt, i els Cadets “A” rebran diumenge el CT Andrés Gimeno i el “B” el CT Sant Boi a la Lliga Comarcal.