L’equip Aleví masculí del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” finalitza la seva participació al Campionat de Catalunya

L’equip Aleví masculí del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” finalitza la seva participació al Campionat de Catalunya “Trofeu Manuel Orantes” perdent a casa per 2 a 5 amb el CE Hispano Francès
Els punts locals van aconseguir-los David Ciria i Eric Pol Castella. Amb aquesta derrota s’acomiaden de la competició com a vuitens. Ara hauran de centrar-se el aconseguir la millor posició possible a la Lliga Comarcal.
Els dos equips Cadets del Club, l’”A” i el “B” rebien diumenge al Poliesportiu Municipal el CT Andrés Gimeno i el CT Sant Boi.
L’equip “A” aconseguia una important victòria davant el CT Andrés Gimeno per un ajustat i emocionant 3 a 2. Alejandro Rodriguez i David Crespo als individuals, i ells mateixos fent parella de dobles sumaven pels cubellencs.
Pel que fa al “B”, van pagar la manca d’experiència en competicions oficials i van perdre per 0 a 5 amb el CT Sant Boi.
El proper cap de setmana és l’equip Infantil el que inicia la seva participació al Campionat de Catalunya “Trofeu JA Samaranch”. El sorteig no ha estat molt afortunat pels cubellencs, ja que han quedat emparellats en primera ronda amb el quart cap de sèrie, el CE Mas Ram de Badalona. La eliminatòria es jugarà dissabte a partir de les 14:00 hores al Poliesportiu Municipal.
Corresponent a la Lliga Comarcal, l’equip Infantil “B” rebrà diumenge el CT Sant Andreu de la Barca.
Per la seva banda el Júnior defensarà la primera plaça del seu grup amb el C Tenismar.