L’equip Absolut del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” cau per la mínima a la semifinal del Campionat de Catalunya

No va poder ser! L’equip Absolut del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja”, es va quedar a les portes de disputar la final del Campionat de Catalunya de Tercera Categoria “A” Trofeu J.M. Bofill Bronze, al perdre per la mínima amb el Club Gimnàstic de Tarragona. Com les eliminatòries anteriors, aquesta va ser molt disputada i es va haver de resoldre als partits de dobles. Després de jugar-se els 5 partits individuals, els cubellencs només sumaven 2 punts, aconseguits pel Juan Liñan i l’Ivan Mestres. La eliminatòria es complicava molt, doncs s’havien de guanyar els 2 partits de dobles davant un rival, el Club Gimnàstic de Tarragona, que presentava un equip molt fort. Els cubellencs van repartir forces per intentar donar la sorpresa però no va poder ser doncs el dobles 2 dels locals format per Juan Leva/Juan Liñan, perdia el seu partit en 2 sets. Mentrestant, el dobles 1 format per Gerard Torres/Ivan Mestres empatava a 1 set en un emocionant tie break, moment en el qual els visitants, es retiraven doncs ja tenien l’accés a la final. Tot i la derrota, l’equip absolut ha fet un molt bon paper al Campionat de Catalunya i, després de molts anys, s’han quedat a les portes de disputar una final tot i jugar a una categoria superior respecte a l’any passat. Els jugadors volen agrair tot el suport rebut durant les eliminatòries, totes elles de llarga durada, en les que el públic del nostre Club, ens ha ajudat decisivament a arribar a aquesta semifinal. 
Pel que fa a la Lliga Comarcal, l’equip Aleví femení i el Júnior masculí rebien respectivament al SE Corbera, que es va portar els dos encontres cap a Corbera. Les noies perdien per 1 a 3. L’únic punt va ser el del partit de dobles que van guanyar la Maria Gracia i Laia Güixens. La derrota del Júnior, que comptava amb moltes baixes, va ser més contundent, van perdre 0 a 5. 
El proper cap de setmana es disputarà una nova jornada de la Lliga Comarcal dels diferents equips del Club.