Bon cap de setmana pels equips masculins del CT Cubelles “Fornet de la Platja”

L’equip Júnior del Club Tennis Cubelles “Fornet de la Platja” disputava el passat cap de setmana dues jornades de Lliga, una d’elles, la de diumenge amb el CT Pallejà, era de recuperació d’un ajornament. 
Aquest enfrontament el van saldar amb victòria per 4 a 1. Oriol Casanovas, Gerard Bellod i Maxime Haegeman guanyaven els respectius partits individuals, i la parella formada per Bellod/Haegeman aconseguia el quart i definitiu punt. 
Abans, dissabte van rebre el CT Vilafranca, al que van derrotar per 5 a 0. Els locals van guanyar tots els punts en joc. Oriol Casanovas, Gerard Bellod, Maxime Haegeman i David Crespo guanyaven els punts individuals, i la parella Casanovas/Bellod el de dobles. 
L’equip Infantil també va rebre diumenge el CT Pallejà al que van endossar un contundent 5 a 0. David Ciria, Izan Ballesteros, Javier Rubio, Arnaud Haegeman, i el dobles format per Ciria/Ballesteros sumaven els punts locals. No van tenir gaire sort els jugadors del Pallejà en cap dels enfrontaments amb els cubellencs. 
Les noies, de l’equip Infantil, jugaven amb el CT Vilanova amb el que perdien per 3 a 1. Clara Tous va sumar l’únic punt de les cubellenques al derbi comarcal. 
El proper cap de setmana continuen disputant-se partit ajornats, ja que la Federació Catalana de Tennis va ampliar el termini per poder recuperar els partits aplaçats fins el 5 de maig, atès la mala climatologia dels darrers dos mesos de competició.