Bon cap de setmana pels equips del Club Tennis Cubelles "Fornet de la Platja"

Dissabte a la tarda l'equip Infantil masculí del Club Tennis Cubelles "Fornet de la Platja" rebia el CT Vilafranca al que derrotava per 4 a 1. Les victòries de David Ciria, Izan Ballesteros, Sergi Estarlich i Arnaud Haegeman donaven 4 punts als cubellencs que els situen com a segons de grup per darrera del CT Andrés Gimeno al que difícilment podran arravatar la primera posició que dona el passi a la segona fase. 
Diumenge va ser el torn pel Benjamí i l’Infantil femenins i el Cadet masculí. 
Les Infantils van rebre el CT Pallejà al que superaven amb un contundent 4 a 0 que confirmava la gran temporada que estan fent. Lidia Beltran, Clara Tous i Sara Martos sumaven els punts dels partits individuals, i la parella Lidia / Clara el del partit de dobles. Amb aquesta victòria es situen en 3era posició. 
L’equip Cadet masculí també rebia diumenge el CT Pallejà, al que tal com havien fet les noies també van derrotar. El resultat va ser de 4 a 1 pels locals. Gerard Bellod, Albert Domingo i Nil Valverde guanyaven els respectius partits individuals, i la parella formada per Gerard Bellod i Eric Soro aconseguien el 4rt punt. Amb aquest partit tanquen la seva participació en la competició. Provisionalment ocupen la segona plaça empatats a punts amb el CT Montbui, el que pot fer que els cubellencs finalitzin tercers ja que tenen un partit ajornat. 
No van tenir la mateixa sort que la resta dels equips les noies del Benjamí, que es desplaçaven al CT La Genera on perdien per 3 a 1. L’únic punt visitant el va aconseguir l’Anna Lizano. Provisionalment es troben a la tercera posició del seu grup a manca d’una jornada pendent amb el RCT Barcelona. Matemàticament encara opten a la primera posició, però és quasi impossible ja que el CN Sant Cugat i el CT Barcino, rivals directes, podrien sumar encara algun punt més. 
Els propers 3 caps de setmana es disputaran les darreres jornades de la Lliga Comarcal dels diferents grups.