Resultats Club Tennis Cubelles "Fornet de la Platja"

Només els equips Benjamins van poder jugar diumenge, ja que la pluja de dissabte va fer suspendre l'Infantil femení que es va desplaçar al CT Pallejà, i un cop allà la pluja va deixar inutilitzables les pistes, al igual que el Júnior masculí, que quan estaven a punt de començar els partits davant el CT Esparreguera també van haver d'ajornar els partits. A diferencia de les noies, els Júniors jugaven a casa. 
En canvi, diumenge els dos equips Benjamins del Club rebien el CT Barcino, un dels equips més forts de la competició. 
Les noies aconseguien un bon resultat, ja que empataven a dos. Gran partit de la Maria Gracia, que superava la número dos del Barcino per 6/2 i 6/3 en el seu partit individual, i a continuació, fent parella amb la Laia Güixens sumaven el punt del partit de dobles. 
Pel que fa als nois, no van tenir cap opció. Els jugadors del Barcino van fer valer a la pista la seva superioritat i experiència, i se'n van endur cap a Barcelona els 5 punts en joc. 
Durant els propers caps de setmana s'intentaran jugar els diferents partits ajornats que tenen els equips base del Club Tennis Cubelles "Fornet de la Platja", ja que la primera fase de la Lliga Comarcal de Catalunya d’Equips de Club està a punt de finalitzar, i s'han d'apurar les opcions per mirar de situar algun equip en la segona fase.